آب بندی و مراقبت از دیزی سنگی
توضیحات
۱. ابتدا خاک ظرف را با دستمالی خشک تمیز کنید ۲. داخل و خارج دیگ سنگی را به طور کامل با روغن (ترجیحا دنبه یا روغن نباتی) چرب نمایید به طوری که از روغن اشباع شود و در جای نسبتا گرم قرار دهید که روغن به جسم سنگ نفوذ کند ۳. مرحله ۲ را پس از ۱۲ ساعت مجددا تکرار نمایید ۴. ظرف را شسته، و تا نزدیک درب آب نمایید و داخل آب ۲ ق غ نمک، ۲ ق غ زردچوبه و مقداری ۵۰ گرم دنبه گوسفندی له شده ریخته و به مدت ۱ ساعت با شعلهی کم یا شعله پخشکن بجوشانید ۵. آب را خالی کرده و پس از سرد شدن بشوئید و استفاده نمایید توجه: این مراحل تنها برای بار اول بوده و از دفعات بعد نیازی به این کار نمیباشد نکته: همیشه هنگام پخت ابتدا ۲۰ دقیقه روی شعلهی کم بوده و سپس اقدام به زیادکردن شعله نمایید ✔ انواع دیزی سنگی با بهترین کیفیت از یک نفره تا ۲۰ نفره موجود میباشد جهت مشاوره برای خرید، تماس تلفنی در خدمت شما عزیزان هستیم ✔جهت مشاهده تمام آگهیها در پائین همین آگهی، گزینه مشاهده تمام آگهیها را بزنید
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.