آموزش تولید سوسیس کالباس و انواع ژامبون
هر روز شبانهروزی «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
آموزش تولید سوسیس کالباس و انواع ژامبون به صورت نیمه خصوصی ورکشاپ عملی صفر تا صد مدرس آقای دکتر شرزه آموزش محصولات پروتئینی آماده طبخ جهت درآمدزایی و کارگاه خانگی و نیمه صنعتی صفر تا صد ورکشاپ عملی نیمه خصوصی راه اندازی و مشاوره در خصوص تاسیس فروشگاه تولید محصولات پروتئینی در حضور مشتری شعبه تهران خیابان ونک شعبه شیراز خیابان ملاصدرا خ جمالی کوچه ۶ مدرس دکتر شرزه با سی سال سابقه در طراحی. اجرای کارخانجات صنایع غذایی با ارائه گواهینامه بین المللی پشتیبانی گروه بروز رسانی رفع اشکال از مقدماتی تا پیشرفته ناگت، شنیسل کوردن بلو و ... محصولات خاص آماده طبخ اقتصادی و با صرفه آموزشگاه تخصصی پارس دکتر شرزه
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.