آموزش قهوه باریستا ،لاته آرت ، و دم آوری
توضیحات
دوره جامع مهارتهای باریستا و لاته آرت آموزش تخصصی باریستا برای ورود حرفهای به دنیای قهوه! مدت دوره: ۴ روز فشرده و کاربردی ویژه علاقهمندان، شاغلین کافهها و کسانی که به دنبال راهاندازی کسبوکار خودشون هستن سرفصلهای آموزشی شامل: ▪ تاریخچه و شناخت دان قهوه ▪ معرفی انواع قهوه و دانشناسی ▪ آشنایی با ابزار، تجهیزات و نگهداری صحیح ▪ تکنیک عصارهگیری اصولی و حرفهای ▪ فومگیری تخصصی شیر ▪ آموزش نوشیدنیهای بر پایه اسپرسو (لاته، کاپوچینو، موکا و…) ▪ لاته آرت مقدماتی ▪ قهوههای دمی (روشهای دستی دمآوری) ▪ آموزش تهیه نوشیدنیهای سرد ▪ مباحث مدیریت کافیشاپ و طراحی منو ▪ بررسی سه موج اصلی قهوه ▪ آشنایی با فرآیند رُست قهوه ▪ پیدایش دستگاه اسپرسو و عملکرد آن ▪ آشنایی با استانداردها، کنترل هزینهها و اصول مشتریمداری پشتیبانی همهروزه هنرجویان توسط آکادمی ظرفیت محدود برای ثبتنام و اطلاعات بیشتر، دایرکت بدین یا با شماره [شماره تماس/واتساپ] در ارتباط باشین
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.