آموزش کامل و تضمینی باریستایی و بارتندری
توضیحات
آموزش ها صفر تا صد در کافی شاپ یا فضای آکادمیک به انتخاب هنرجو *بخش های این دوره کامل، تئوری و عملیست و شامل: ۱_آشنایی با قهوه و شناخت دان و تاریخچه قهوه ( درجه های آسیاب متفاوت و رست های مختلف) ۲_ آموزش بک واش دستگاه صنعتی کافه. ۳_ رسپی بار گرم و بار سرد قهوه و آموزش عملی نحوه سرو هر یک از آیتم های کافه ۴_ آموزش گارنیش و ستاپ چینی بار گرم( گارنیش کیک و نی) ۵_ انواع فوم گیری شیر با دستگاه و استیم وند برای کاپوچینو، لته و ... ۶_ تمرین لته آرت و اجرای آن ۷_ شناخت دستگاه اسپرسو، شناخت قهوه باکیفیت و بی کیفیت ۸_ کالیبره دستگاه آسیاب و نحوه کار با آن، شناخت لیوان های بار گرم. ۹_اجرای قهوه های دمی کمکس، ترک، فرانسه، آماده سازی و گرم کردن پودری ها و دمنوش ها ۱۰_ گارنیش بار سرد، چگالی شناسی و میکسولوژی نوشیدنی ها و اجرای آن، شناخت لیوان های بار سرد، شناخت انواع یخ ها انواع سرو و آماده سازی نوشیدنی بار سرد بلندینگ، و شیکینگ. قابل توجه عزیزان یک دوره ویژه کارآموزی و کارورزی ۷ روزه رایگان هم برای هنرجویان عزیز در نظر گرفته شده است برای افزایش شناخت و تجربه شما و تسلط کامل به کار.
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.