آموزشکیک خامه ای/با حداقل هزینه و تخفیف ویژه
توضیحات
موارد آموزشی ورکشاپ مسترخامه آموزش پخت کیک مناسب ،طعم سازی و تراز کردن آموزش خامه کشی کیک گرد و مربع آموزش خامه کشی کیک های حجمی ضد جاذبه آموزش پرز دار کردن خامه مخملی کردن کیک رنگ کردن کیک و بعد سازی(حجیم سازی) استراکچر بندی کیکهای حجمی و ضد جاذبه آموزش فیلینگ گذاری پایه گذاری اصولی کیک های چند طبقه و حجمی معرفی خامه های قنادی و مصارف آنها فرم دادن و طعم دار کردن خامه نحوه ی استفاده از ابزارهای مختلف برای خامه کشی کار با انواع رنگ های خوراکی خامه تیره کار با خمیر فوندانت کار با ماکت کیک آموزش گل های استاکو و گل ویفری کار با ماسوره و کیکهای وینتیج کار با شکلات ایزومالت دستساز وآموزش سنگ غاری کار با مش استنسیل و استنسیل آموزش استفاده از دستگاه مخمل پاش و ایربراش آموزش استفاده از پرینت خوراکی تکنیک های مختلف دکور(فالت لاین،تاپ فوروارد،رنگین کمان و…) دوره به صورت نیمه خصوصی برگزار میشه و حداکثر ظرفیت ۵ نفر هست دوره سه روزه تاریخ برگزاری ۱۴،۱۵،۱۶ مهرماه ساعت ۱۰ صبح تا ۶ بعدازظهر،همراه پذیرایی ناهار و میان وعده تهران خیابان پیروزی
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.