اموزش باریستا
از ساعت ۸ تا ۲۴ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
برگزاری دوره های جامع کافی شاپی دوره های باریستایی و بارتندری دوره ها به صورت خصوصی با تضمین یادگیری برگزار شده دوره های انلاین هم وجود داره که تو پلتفرم سایت اکادمی میتونین با اکانت شخصی خودتون مشاهده فرمایید مباحث تئوری و عملی: -مزرعه تا فنجان(گونه شناسی،فرآوری،برداشت،برشته کاری) -شیمی قهوه،عیوب دانه قهوه -شناخت قهوه های لات،بلد و سینگل اورجین،اشپیشیالیتی و کامرشیال -شناخت عصاره گیری صحیح و پارامتر های آن -شناخت عصاره سوخته و خام -شناخت اب مناسب عصاره گیری و تاثیر آن -شناخت ماشین اسپرسوساز شناخت آسیاب ها و تفاوت آن ها -کالیبر کردن اسیاب با دستگاه -آموزش فوم گیری اصولی و لاته آرت بیسیک -شیمی شیر و شناخت شیر مناسب فوم گیری -آشنایی با متد ها دم آوری و تکنیک ها -دم آوری با(v60، سایفون،ایروپرس،کمکس،کلدبرو،قهوه ترک، فرنچ پرس، نانوپرس) -شناخت اب مناسب دم اوری و تاثیر دما در دم آوری -تاثیر ارتفاع گونه ها در دم اوری -تاثیر درجه برشته کاری در دم اوری -پارامتر های دم اوری صحیح -کار با اسیاب و درجه مناسب -تکنیک های ریزش اب -تاثیر بلومینگ و شناخت ان دوره بار سرد متوسط
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.