اموزش کافی شاپ/باریستا/بارتندر
توضیحات
دوره آموزشی کافیشاپ مدت دوره : سه روزه ۱۳ و۱۴ و۱۵ شهریور تاریخچه قهوه ☑️روشهای صحیح استفاده از اسیاب و دستگاه های اسپرسو ☑️تنظیم اسیاب و پیمانه کردن ☑️عصاره گیری صحیح اسپرسو ☑️شیمی شیر ☑️آشنایی با روشهای مختلف دم آوری قهوه ☑️آموزش منوی استاندارد قهوه دم آوری قهوه به روش دستی : 1. قهوه ترک 2. کمکس 3. وی ۶۰ 4. فرنچ پرس 5. ایروپرس 6. کلد برو باتل ایتالین لاین (عصاره گیری با ماشین اسپرسو ) 7. اسپرسو 8. آمریکانو 9. لانگ بلک قهوه های ترکیبی و همراه با شیر 11. کورتادو 12. کاپوچینو 13. لاته 14. موکا 15. هات چالکت 16. چای ماسالا آموزش لاته آرت آشنایی با ابزار و تجهیزات آشنایی با متدهای پایه در نوشیدنی های سرد سیروپ سازی 17.سیروپ سیمپل 18.سیروپ نعنا 19.سیروپ نارگیل 20. شیک اورئو 21. شیک تیرامیسو 22. شیک چوب شور کارامل 23. سامرسان 24. تروپیکال پارادایس 23. موکتل بلوکاراسائو 24. کوکوجانگو 25. موهیتو 26.رین بو تزیین و گارنیش 27.انجل هیر 28.فنر کاراملی 29.خاویار مولکولی 30.توییل 31.بابل توییل 32.رایس پیپر 33. پاستا آلفردو 34. چیکن استراگانف کیک 35 چیزکیک نیویورکی
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.