دستگاه مرینیتور * سس زن طعم دار کردن گوشت و مرغ
توضیحات
دستگاه مرینیتور یا سس زن رستورانی یکی از سیستمهای حرفه ای و جالب توجه تجهیزات آشپزخانه صنعتی بشمار میرود. مرینیتور میتواند بطور تخصصی به افزودن سس و مزه دار کردن مرغهای کنتاکی و شنیسل مرغ بپردازد. انواع دستگاه مرینیتور دستگاه مرینیتور بدون وکیوم: این نوع از دستگاه نیازمند کمی قدرت انسانی است. مرغها باید قبل از ورود به دستگاه باز شده و خونابههای آنها کامل پاک شود. باقی کارکرد دستگاه مرینیتور بدون وکیوم مانند نوع وکیومدار آن است و شما مانند نوع دیگر این مرینیتور سس و مواد افزودنی را به مرغ یا گوشت خود اضافه میکنید تا زمانی که مواد اضافهشده به طور یکنواخت پخش شوند. دستگاه مرینیتور وکیومدار: این دستگاه مرغ یا گوشت را تحت فشار میگذارد تا خونابههای درون آن خود به خود خارج شوند. این دستگاه باعث میشود که بوی زهم مرغ و گوشت کاملا از بین برود و حالتی پوک و خوشمزه به خود بگیرد. فشاری که برای بیرون آمدن خونابه به دستگاه داده میشود فشار خلا است که به وسیله یک شلنگ به دستگاه متصل میشود. بعد از عملیات پاککنندگی شلنگ وکیومسازی را جدا کرده و مواد افزودنی را اضافه میکنیم.
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.