دلاریادلال
توضیحات
دِلال یا دَلال به مخلوطی از سبزیهای محلی در شمال کشور که در گذشته آنها را با هم مخلوط میکرده و بوسیله سنگ روی تخته چوبی میساییدند (تخته نمک سو). دلال عمدتا به عنوان یک مکمل یا چاشنی در برخی از خوراکهای شمالی مصرف میشود، که دلال ماست یا ماست دلال به عنوان یکی از معروفترین خوراکهای با سبزیهای دلال شناخته میشود. در گیلان آن را بجای نمک با میوه های ترش مثل گوجه سبز, پرتقال ترش, توت سرخ, سیب ترش و مخصوصا با خیار می خورند همچنین مخلوطی از دلار با شکر و سرکه با کاهو صرف می شود. ضمنا گوجه سبز ترش را در ظرفی بزرگ یا طشت می شکنند یا له می کنند با دلار مخلوط کرده و می خورند دلال دارای طبیعت گرم بوده و به همراه غذاهایی که طبیعت سرد دارند استفاده می شود . در طب سنتی دلال نوعی مصلح غذاهای سرد است که البته خود نیز عمدتا از گیاهانی به نام سرسرم چوچاق کاکوتی نعناع گشنیز تهیه شده و طبیعت گرم و خشک دارد . گاهی دیده می شود که دلال را فقط با گشنیز و نعناع درست میکنن ولی ما همه ی این سبزی هارو داخلش ریختیم قیمت هرظرف ۴۰۰گرمی ۱۱۰هزار هرهفته مصلی پردیسان هستم
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.