سرکه انگور خمری (خالص و ارگانیک)
توضیحات
سرکه در زمان اهل بیت (علیهم السلام) از جایگاه خاصی برخوردار بوده و اندر خواصش احادیث متعددی وجود داره. در مورد سرکه یک سوء برداشت وجود داره بین عموم مردم: یه عده میگن سرکه خَمری یه عده هم میگن سرکه خُمره ای (یعنی توی خُمره تهیه شده) در صورتی که سرکه خَمری صحیح تره... خوب حالا اصلا سرکه خَمری چیه؟ کلا سرکه ها بر اساس روش تولیدشون به 3 دسته تقسیم میشن: سرکه صنعتی: که اساسا با اسید سیتریک شیمیایی و کاملا مصنوعی تولید شده که شدیدا و شدیدا مضر هست. سرکه سنتی: در فرایند تولیدش سرکه کهنه رو به اون میوه مورد نظر(مثلا انگور یا سیب) اضافه میکنن و سریعتر به عمل میاد که معمولا چند هفته طول میکشه. سرکه خَمری: در فرایند تولیدش هیچ چیزی اضافه نمیشه و اون میوه حتما باید خود به خود به سرکه تبدیل بشه که معمولا تا 3 ماه و حتی بیشتر طول میکشه سرکه به روش خمری تنها سرکه ای است که اسید تارتاریک ندارد. حالا اینکه دقیقا روش خَمری چطوریه رو می تونید با یه جستجوی ساده در اینترنت متوجه بشید. مناسب و بهترین سرکه برای درست کردن سرکه انگبین و انواع مصرف خوراکی و ترشی
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.