فرکانوکشن خشک و مرطوب مدل ..RM005
توضیحات
فرهای کانوکشن دارای فن هستند که هوای گرم را به صورت یکنواخت داخل فر جریان میدهند فر کانوکشن مناسب برای پخت انواع کلوچه ، شیرینی ، کیک یزدی ، کیک ، کاپ کیک ، باقلوا و … میباشد. اطلاعات دستگاه: -ظرفیت (سینی):4-6-8-10-16 سینی -سیستم حرارتی:خشک (بدون بخار)-مرطوب(بخاردار) -ابعاد سینی :40*60 -توان گرمایشی به ترتیب ظرفیت:12-16-20-22-30 کیلو وات -توان مصرفی برق به ترتیب ظرفی:0.3-0.6-0.6-0.9وات -1.2 کیلو وات -سوخت گازی با پنل دیجیتالی( تماما برقی سه فاز به سفارش مشتری) -ماکزیمم دمای قابل تنظیم:260 درجه سانتی گراد
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.