کارآموزی باریستا و بارتندر
نوع همکاری | نیاز به سابقه |
---|---|
کارآموزی | ندارد |
توضیحات
دوره آموزشی تخصصی بار گرم و باریستا: 1 . تئوری قهوه و شناخت دون سبز قهوه ✅ 2.کالیبریشن تخصصی اسپرسو ✅ 3. مهارت های تکنیکال باریستا تخصصی✅ 4. مباحث شیمی شیر و فوم گیری تخصصی شیر 5.لاته آرت (هنر شیر قهوه) تخصصی پترن های (تولیپ و رزتا و…)✅ 6.آموزش نوشیدنی های بر پایه اسپرسو (آمریکانو ،کاپوچینو ،کورتادو و…)✅ آموزش پایه و کامل انواع نوشیدنی های گرمنوش7. (هات چاکلت ،وایت چاکلت و…)✅ آموزش تخصصی بار دمی : 1.وی سیکستی ✅ 2.ائروپرس ✅ 3.کلد برو✅ 4.کمکس ✅ 5.ترک ✅ 6.فرنچ پرس ✅ آموزش تخصصی بار سرد و بارتندر: 1. میکسولوژی و گارنیش ✅ 2. میلک شیک ها ✅ 3. اسموتی ها ✅ 4. تکنیک ها و مهارت های بار سرد ✅ 5.شناخت ابزارآلات بار سرد✅ 6 .انواع ماکتیل های پایه و انواع رسپی ها برای ماکتیل✅ منو نویسی - تهیه کاست -مدیریت کافه -رسپی ها مختلف و … آموزش ها کاملا به صورت خصوصی و در محیط کافه داده خواهد شد . هدف تسلط عملی بیشتر هست . امکان راه اندازی کافه شما هست . آدرس : چهار راه منصور - پشت موتور سیکلت برجسته - کوی خزر - کافه دیپون .
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.